Projecten

 • Blitsaerd Haven - Leeuwarden

  Dit project van 28 nieuwbouwwoningen in Leeuwarden is thans in de verkoop. Het project omvat 10 waterwoningen, 6 rijwoningen en 12 ruime 2-onder-een-kapwoningen. Verwacht wordt dat er per einde 2018 met de bouw zal worden gestart.

  BEKIJK HET PROJECT

 • Het Museum - Leeuwarden

  Een 7-tal monumentale panden aan de Turfmarkt te Leeuwarden waarin voorheen het Friesch Museum was gevestigd hebben wij verworven en zal worden getransformeerd naar een 23 tal appartementen. De start van dit project zal in 2019 zijn.

 • De Capelle - Steenwijk

  In Steenwijk wordt de oude school locatie van de Capelleschool aan de Tukseweg herontwikkeld. De 13 nieuwbouw woningen, bestaande uit twee rijen van 5 en 8 woningen komen binnenkort in de verkoop. Het oude schoolgebouw zal worden getransformeerd naar 9 huurwoningen. Met de transformatie zal eind 2018 begin 2019 worden gestart.

  BEKIJK HET PROJECT

 • Buitengewoon Wonen - Lelystad

  Binnen de gebiedsontwikkeling Buitenhof in Lelystad hebben wij kavels en vrijstaande villa’s te koop in het deelgebied Hagenduin 2 en in het toekomstige gebied Klaverweide.

 • Nijstad - Vries

  In de gemeente Vries zijn wij in de voorbereiding voor een herontwikkeling naar 10 nieuwbouw woningen bestaande uit 4 vrijstaande en 6 2-onder-een kapwoningen. Na de bestemmingswijziging die in het najaar van 2018 wordt verwacht komen deze woningen in de verkoop.

 • De Koningsspil - Zeewolde

  Een project van 22 nieuwbouw woningen, in 4 rijen met twee verschillende hoofdtypologieën in de Molenbuurt in Zeewolde. Al deze woningen zijn verkocht en in het najaar van 2018 wordt gestart met de realisatie.

  BEKIJK HET PROJECT

 • Paltrok- Zaandam

  Blue Banner RED is momenteel druk bezig met de plan voorbereiding van project "Paltrok" te Zaandam. Het betreffen 216 woningen in het transformatiegebied.

 • Tsjibbe Gearts plein- Burgum 

  Dit project zit in de planfase.

 • Overijsselselaan-Leeuwarden

  Dit project zit in de plan fase. Het betreft 2x 12 appartementen en 11 woningen.

   

 • Swingmastaete-Leeuwarden

  Dit project zit in de planfase. Het betreft circa 65 woningen binnenstedelijk. 

 • De Bank- Steenwijk

  Dit project zit in de planfase. Transformatie naar 11 appartementen.


Verder zijn wij met allerlei initiatieven en plannen bezig in gemeenten zoals Groningen, Leeuwarden, Heerenveen, Sneek, Assen, Meppel, Veendam, Burgum, Zaandam, Maasbommel, Baarn, Utrecht, Diemen, Steenwijk, Zeewolde, Lelystad, Rotterdam, Hengelo, Amersfoort, Apeldoorn, etc.

Contact

Blue Banner RED

Locatie Amsterdam
Paasheuvelweg 25, Toren C5
1105 BP Amsterdam

Locatie Leeuwarden
Swingmastate 1
8925 LD Leeuwarden


Start verkoop nieuwbouw project

Start verkoop nieuwbouw project

Geplaatst op: 2019-09-26

Medio oktober start de verkoop van nieuwbouwproject "De Sweach" te Beetsterzwaag.  Binnenkort zal de project website gelanceerd worden!  

Lees meer Meer nieuws
Plan voorbereiding project Paltrok

Plan voorbereiding project Paltrok

Geplaatst op: 2019-09-26

Blue Banner RED is momenteel druk bezig met de plan voorbereiding van project "Paltrok" te Zaandam. Het betreffen 216 woningen in het transformatiegebied.

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.