Blue Banner RED koopt voormalige jeugdkliniek te Leeuwarden

Stichting GGZ Friesland heeft de voormalige jeugdkliniek Kinnik aan de Swingmastate te Leeuwarden verkocht aan Bleu Banner RED.

Bleu Banner RED is een (woning)ontwikkelaar uit Amsterdam en Joure, actief met name in het noordelijke helft van Nederland.

Het uit 1997 daterende leegstaande complex, met een oppervlakte van circa 4000m2 en gelegen op een kavel van ongeveer 1,7 ha, bestaat uit onder andere diverse kantoorruimtes, behandelruimtes, dagbestedingsruimtes en zes woongroepen. De koper is voornemens de locatie te herontwikkelen tot woningbouw.

Adviesbureau Zorgvastgoed (ABZV) uit Amsterdam heeft Stichting GGZ Friesland begeleid bij de tender. ABZV begeleidt vele zorginstellingen op het gebied van herbestemming, herontwikkeling en marktoriëntatie.

( bron PropertNL )

 

Contact

Blue Banner RED

Locatie Amsterdam
Paasheuvelweg 25, Toren C5
1105 BP Amsterdam

Locatie Leeuwarden
Swingmastate 1
8925 LD Leeuwarden


Start verkoop nieuwbouw project

Start verkoop nieuwbouw project

Geplaatst op: 2019-09-26

Medio oktober start de verkoop van nieuwbouwproject "De Sweach" te Beetsterzwaag.  Binnenkort zal de project website gelanceerd worden!  

Lees meer Meer nieuws
Plan voorbereiding project Paltrok

Plan voorbereiding project Paltrok

Geplaatst op: 2019-09-26

Blue Banner RED is momenteel druk bezig met de plan voorbereiding van project "Paltrok" te Zaandam. Het betreffen 216 woningen in het transformatiegebied.

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.